![]() ![]() ![]() ![]() |
Naudojamas kosmetikos gamybai alyvmedžių aliejus gaunamas iš prinokusių
oleja europeja rūšies vaisių. Alyvmedžių aliejų sudaro neprisotintų rūgščių
triglicerinai, riebalinės-linolinės rūgštys ir nedidelis prisotintų bei
palmetinės ir stearininės rūgščių kiekis. Be to, jo sudėtyje yra daug
vitaminų E, A, C, proteinų, sterolių ir flavonų. Mes priėjome išvados,
kad proteinai, kurie yra alyvmedžių aliejuje, gali pakeisti proteinus,
kuriuos praranda oda; galima užtikrintai teigti, kad alyvmedžių aliejus
tai busima viltis kovojant su brandžios ir nuvytusios odos problemomis.
Ši puiki alyvmedžių aliejaus proteinų savybė pagerinama vitaminais A,
E, C. Vitaminas E suriša laisvuosius radikalus, tuo pačiu sudrėkindamas
ir suminkštindamas odą. T. y. tai puiki drėkinanti ir minkštinanti priemonė
nuo odos senėjimo. Vitaminas A, kuris yra alyvmedžių aliejuje, turi normalizuojantį
poveikį odai, o vitaminas C, reikalingas kolageno sintezei ir funkcionavimui,
pakeičia prarastą kolageną. Neprisotintos riebalinių-linolinių-lanolininių
rūgščių rūgštys turi puikią įsigėrimo savybę lyginant su kitais augaliniais
aliejais, t. y. turi minkštinančias (švelninančias) savybes ir charakterizuojamos
kaip vitaminas P. Steroliai, kurie yra alyvmedžių aliejuje, gerina galvos
plaukų elektrostatiką, tuo pačiu palengvina šukavimą ir suteikia plaukams
blizgesio. Kosmetinėje kompanijos TIENS Olive Oil serijoje alyvmedžių
aliejus derinamas su originalia medžiaga (manuroninės rūgšties esteras
su metiasilanotrioliu). Ši medžiaga gerina aliejaus savybes, kadangi drėkina
odą dviem skirtingais būdais, ne tik surišant laisvuosius radikalus, atsakingus
už odos senėjimą, bet ir trukdo jų formavimuisi. Pagaliau, teikia atjauninantį
ir regeneruojantį poveikį odai, provokuojamą kolageno ir odos audinių
reorganizavimo.
Greitai ir efektyviai išplauna . Biocheminio panašumo su lipoproteinais dėka regeneruoja odos PH-balansą. Stabdo per didelio smegmos kiekio gamybą ir tuo pačiu stabdo mikroorganizmų vystymąsi. Aliejaus ekstraktas ir lipoaminorūgštys keratinų sluoksnyje turi fundamentalią reikšmę odos ląstelių apykaitos procese. Minkština plaukus ir išsaugo jų elastingumą, suteikdamas blizgesio ir energijos. Gerina galvos plaukų elektrostatiką ir palengviną šukavimą.
Giliai valo nesudirgindamas. Šalina nešvarumus ir paviršutinius toksinus. Aktyvizuoja kraujo apytaką kraujagyslėse. Efektyvus valymas. Valo, bet nesausina. Išsaugo nekintančiu natūralų epidermio balansą. Išvalo poras ir aktyvizuoja odos liaukas. Apsaugo odą ir gerina odos imunitetą, trukdo bakterijų ir grybelių vystymuisi.
Atstato odą ir suteikia ilgalaikio elastingumo. Gerina natūralų odos imunitetą. Teikia (daro) drėkinantį, tonizuojantį ir švelninantį poveikį. Suteikia šviežumo jausmą, malonų aromatą be riebalinio blizgesio. Padeda apsaugoti kūną nuo senėjimo.
Visiems odos tipams. Lengvai įsigeria. Suriša laisvuosius radikalus ir trukdo jų formavimuisi. Atkuria prarastą kolageną ir gerina jo poveikį. Papildo prarastus proteinus. Išsaugo odą švelnia ir lygia.
Tonizuojantis, regeneruojantis ir atstatantis odos elastingumą kremas. Atstato odą, papildant prarastus proteinus ir gaminant kolageną bei elastiną.
![]() Trukdo raukšlių atsiradimui. Oda aplink akis tampa švelni, lygi, įgyja blizgesio.
Atstato ir išsaugo odos elastingumą, prarastus proteinus, gamina kolageną
ir elastiną. Gerina kraujo apytaką kraujagyslėse ir sutraukia epidermio poras.
|
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||